Recenzie

TripAdvisor

Facebook

    5 star review  Úžasný zážitok, personál, atmosféra, pivo 🙂

    thumb Sabína Sedlačková
    4/04/2017

    5 star review  Perfektny a ochotny personal, super zabava 🙂 odporucam kazdemu si to vyskusat 🙂

    thumb Zdenka Zubáčová
    3/14/2017

    5 star review  Vrelo odporucam navstevu tohto podniku. Personal ochotny, pivo skvele, ale hlavne mate moznost zazit to najlepsie, co sucasne technologie v oblasti VR ponukaju. Urcite musite vyskusat.

    thumb Tomáš Triskáčč Zelina
    11/29/2016

    5 star review  Perfektný zážitok odporúčam skvelá voľba pre teambuilding.

    thumb Danka Gybelova
    8/01/2017

    5 star review  Unikátna aktivita, ktora zabaví kazdeho. Super prostredie so skvelou atmosférou priamo v centre bratislavy. Ku tomu priatelska obsluha a dobrý výber nápojov pre každého. Len tak ďalej !

    thumb Jozef Kocun
    12/10/2016

    5 star review  Virtualna realita! Buducnost tu a teraz. Zazitok bol ovela plynulejsi, presnejsi a pre moje podvedomie realistickejsi ako som cakal. Samozrejme super herna grafika! Prijemne prostredie na zabavu aj na posedenie a pripadnu kavu, pivo alebo iny drink. Vrelo odporucam! �5/5

    thumb Ján Hrotto Biačko
    11/29/2016

    5 star review  I was originally conned into coming here by my best friend as video games and this world are not my style. I will tell you I had an absolute blast. The employee was stellar, helped us with every step along the way and was really nice (and spoke English for us). They had a decent alcohol selection, the draft beer was tasty and came in an eclectic glass. I would go back again and for sure recommend.

    thumb Kim Hoisington
    6/22/2017

    5 star review  Jednoznačne najlepšie fitness centrum v meste. Ale čo to to trepem. Zapotený som nebol z cvičenia ale zo strielania zombíkov a kadejakých potvor. A to mi povedali stoj na mieste a len strielaj! No trt makový, mal som pocit že som zabehol pol maratón, človek aj schudne pri tom:)) odporúčam.

    thumb Šaban Ristemovič
    2/26/2017

    5 star review  top VR, super personál

    thumb Ma Lo
    11/29/2016

    5 star review  Super zážitok, obývačková atmosféra a bar zároveň , veľmi sme sa nasmiali! Bolo to super ���

    thumb Adriana Ruzovicova
    8/25/2017